Bliv medlem

Nyt medlem?

Hvis du vil med os i skoven, så skal du være så hjertelig velkommen.

Find Holdoversigten øverst på denne side og vælg det hold du gerne vil med på.

Udfyld tilmeldingsformularen - den er altid nederst på holdsiden. Du vil blive kontaktet af en holdleder fra det pågældende hold.

Går alting galt - brug "Kontakt os" her på siden :-)

Da alle træninger forgår som ture anbefaler vi at du kan køre mindst 10 km og har afprøvet din cykel på lette MTB spor. Vi kører i 2 timer til hver træning, så husk din drikkedunk.

Brug af hjelm er obligatorisk

Vintersæson

Hovedsæsonen er fra april til omkring november. Vintertræning foregår derfor i mørke og da det er ofte for koldt til tekniktræning, kører vi primært ture, så du skal være fortrolig med at køre mountainbike i mørke med pandelampe. 

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Uheld/Ulykke


Er du så uheldig at komme til skade mens du kører med os i MTBK Silkeborg, er det som udgangspunkt din egen ulykkesforsikring, du skal kontakte. 

Tjek derfor om din ulykkesforsikring dække MTB relaterede uheld/ulykker

Kontingent

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, interne cups og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.


Kontingentåret løber fra 1/4 til 31/3  Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind. Er du indmeldt i marts skal du dog ikke betale nyt kontingent i april.

Opkrævning udsendes efter generalforsamlingen som afholdes i martsmåned.

Kontingent 2024: 400 kr/år for voksne og børn


Kontakt os