Nyt medlem?

Nyt medlem?

SOMMERSÆSON VOKSNE 

MTBK Silkeborg har hold til de fleste niveauer. I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold og træningstider. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind.


Skriv til os via kontaktformularen, hvis du vil med os i skoven.  De fleste starter på Motion&Teknik eller Touring.

For let-øvede: Den 1. tirsdag i april-juni og 2. tirsdag i august-september kl. 17.45-19.45 er nye medlemmer velkomne på vores introaftener. Tilmelding påkrævet via kontaktformularen eller klubbens facebook events.

Vi anbefaler at du er fortrolig med din cykel og kan køre 10 km på en time inden du møder op.

På introdagen vil holdlederen hjælpe dig med at vurdere, hvilket hold, du skal starte på. 


For øvede: Hvis du kan køre sporet i Nordskoven eller Vesterskoven uden pauser allerede, kan du evt køre med Motion&Teknik på de almindelige træninger (dvs ikke kun på introdagen) men kontakt ALTID holdlederen inden du møder op.


Vær opmærksom på at det af og til kan tage et par træninger at finde det helt rigtige hold. Tilpasningen foregår i dialog med dig i forhold til dine ønsker og målsætninger. Vi vil ofte hellere starte dig på et hold, der er lidt for langsomt, da vi har oplevet at det giver en dårlig oplevelse, hvis man starter en træning, der er alt for udfordrende. 

BØRN OG UNGE (MiniMTB og BørneMTB)

For børn i aldersgruppen op til 8 år, vi har desværre p.t. ikke aktive hold.


Unge i aldersgruppen 8 til 16 år. (Kidz)

Vi har en introdag efter sommerferien. Alle børn og unge er meget velkommen til at komme og se hvad vi laver til Kidz træning. 

[Kan du ikke vente til efter sommerferien med at komme med os ud i skoven, er du også velkommen til at møde op til en søndagstræning kl. 10, her skal du blot henvende dig til en af vores trænere, så vil de sende dig ud sammen med et hold.]

VINTERSÆSON:

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Da det meste vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen - dvs at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre i mørke med pandelampe. 

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.


Husk altid at kontakte holdlederen, inden du møder op på et hold. 
Om træningen

Vores træning er delt op i to dele – Sommertræning og vintertræning, som skifter når urene stilles frem og tilbage. Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold.

Om sommeren kører de fleste hold tirsdag og/eller torsdag samt om søndagen. Der er dog også hold der kører mere, og enkelte hold træner på andre ugedage (eksempelvist børnehold). 

Om vinteren er det ikke alle hold, der har faste træninger i hverdagene.

Om vinteren arrangerer klubben en Nightridecup ca. hver anden tirsdag hele vinteren igennem. Typisk har der været op mod 40 deltagende ryttere pr. gang og der er deltagere fra næsten alle klubbens hold. Det er de enkelte klubmedlemmer der laver ruterne, som markeres med reflekser. Nightride er KUN for medlemmer!

Vores klubtræning favner meget bredt og vi sætter en ære i at der er plads til de fleste niveauer. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk. Klubben drives af frivillighed og alle medlemmer forventes at give et nap med i løbet af året.

Træningstidspunkterne fremgår af kalenderen.

Indmeldelse

Når du har valgt at klubben er noget for dig, skal du oprettes som medlem. Nogle oprettes allerede inden de kører med på deres første ture. Dette er praktisk da træningsinformation foregår via holdsport. Efter et par prøvetræninger skal kontingentet dog betales. 

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen eller ved at finde det hold, du ønsker i Holdoversigten, og trykke på "Tilmelding" øverst.

Har du allerede en Holdsport profil, skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.

Ønsker du at blive medlem af flere hold? Snak med din holdleder som kan hjælpe dig med det eller gå ind på det ønskede hold i Holdoversigten, tryk på "Tilmelding" og log ind med din holdsport profil. Du skal kun være medlem af de hold, du reelt skal træne på.

Kontingent

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, night-ride og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.


Kontingentåret løber fra 1. marts til 1. marts (efter generalforsamlingen). Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind.

Kontingent 2021: 

400 kr/år for voksne og børn over 8 år (alle på Kidz holdet)

200 kr/år for børn under 8 år. (MiniMTB og BørneMTB)