Nyt medlem?

Nyt medlem?

SOMMERSÆSON VOKSNE 

MTBK Silkeborg har hold til de fleste niveauer. I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold og træningstider. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind.


Skriv til os via kontaktformularen, hvis du vil med os i skoven.  De fleste starter på Motion&Teknik eller Touring.

For begyndere: Den 1. tirsdag i april-oktober kl. 18-20 er nye medlemmer velkomne på holdet Motion&Teknik. Tilmelding påkrævet via kontaktformularen.
Vi anbefaler at du er fortrolig med din cykel og kan køre 10 km på en time inden du møder op.

På introdagen vil holdlederen hjælpe dig med at vurdere, hvilket hold, du skal starte på. 


For øvede: Hvis du kan køre sporet i Nordskoven eller Vesterskoven uden pauser allerede, kan du evt køre med Motion&Teknik på de almindelige træninger (dvs ikke kun på introdagen) men kontakt ALTID holdlederen inden du møder op.


Vær opmærksom på at det af og til kan tage et par træninger at finde det helt rigtige hold. Tilpasningen foregår i dialog med dig i forhold til dine ønsker og målsætninger. Vi vil ofte hellere starte dig på et hold, der er lidt for langsomt, da vi har oplevet at det giver en dårlig oplevelse, hvis man starter en træning, der er alt for udfordrende. 

BØRN OG UNGE (MiniMTB og BørneMTB)

For børn i aldersgruppen op til 8 år bedes kontakte vores børne-koordinator Erik Skovgaard, som vil sørge for at I kommer godt i gang. (se link)


Unge i aldersgruppen 8 til 16 år. (Kidz)

Vi har pt. LUKKET for optag af nye medlemmer, vi laver en introdag i foråret, hvor vi igen har mulighed for at optage nye medlemmer.

VINTERSÆSON:

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Da det meste vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen - dvs at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre i mørke med pandelampe. 

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.


Husk altid at kontakte holdlederen, inden du møder op på et hold. 
Om træningen

Vores træning er delt op i to dele – Sommertræning og vintertræning, som skifter når urene stilles frem og tilbage. Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold.

Om sommeren kører de fleste hold tirsdag og/eller torsdag samt om søndagen. Der er dog også hold der kører mere, og enkelte hold træner mandag og lørdag (fx børnehold og Enduro). 

Om vinteren er det ikke alle hold, der har faste træninger i hverdagene, men nogle hold fastholder søndagsturene.

Om vinteren arrangerer klubben en Nightridecup ca. hver anden tirsdag hele vinteren igennem. Typisk har der været op mod 40 deltagende ryttere pr. gang og der er deltagere fra næsten alle klubbens hold. Det er de enkelte klubmedlemmer der laver ruterne, som markeres med reflekser. Nightride er KUN for medlemmer!

Vores klubtræning favner meget bredt og vi sætter en ære i at der er plads til alle niveauer. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk. Klubben drives af frivillighed og alle medlemmer forventes at give et nap med i løbet af året.

Træningstidspunkterne fremgår af kalenderen.

Indmeldelse

Når du har kørt med på introdagene eller skal direkte til et hold, skal du indmeldes i klubben, hvilket foregår via Holdsport. 

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen eller ved at finde det hold, du ønsker i Holdoversigten, og trykke på "Tilmelding" øverst.

Har du allerede en Holdsport profil, skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.

Ønsker du at blive medlem af flere hold? Snak med din holdleder som kan hjælpe dig med det eller gå ind på det ønskede hold i Holdoversigten, tryk på "Tilmelding" og log ind med din holdsport profil.

Kontingent

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, night-ride og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.


Kontingentåret løber fra 1. marts til 1. marts (efter generalforsamlingen). Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind.

Marts 2021: Generalforsamlingen er udskudt indtil videre. Indtil videre fortsættes med kontingentsatser for 2020.


Kontingent 2020: 

400 kr/år for voksne og børn over 8 år (alle på Kidz holdet)

200 kr/år for børn under 8 år. (MiniMTB og BørneMTB)