Nyt medlem?

Nyt medlem?

SOMMERSÆSON VOKSNE 

MTBK Silkeborg har hold til de fleste niveauer. I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold og træningstider. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind.


Første gang du møder op skal du komme til et introarrangement. Her vil du møde en holdleder, som vil fortælle dig lidt om klubben og som kan vejlede dig om, hvilket hold, du kan køre med

OBS pga Covid-19 kan nogle hold være lukket for optag fordi der må være max 10 personer til træning. 

Skriv til os via kontaktformularen og følg os på Facebook, så opdaterer vi løbende vores retningslinjer.

Vær opmærksom på at det af og til kan tage et par træninger at finde det helt rigtige hold. Tilpasningen foregår i dialog med dig i forhold til dine ønsker og målsætninger. Vi vil ofte hellere starte dig på et hold, der er lidt for langsomt, da vi har oplevet at det giver en dårlig oplevelse, hvis man starter et sted, der er alt for udfordrende. Det er nemt at skifte hold og holdlederen vil hjælpe dig med at vurdere hvilket hold, du passer til i forhold til fart og teknik.

BØRN OG UNGE 

bedes kontakte vores børn- og unge-koordinator Anders Guldman, som vil sørge for at de kommer godt i gang. Klik her

VINTERSÆSON:

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Da det meste vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen. Dvs. at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre med pandelampe i mørke. 

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

Husk altid at kontakte holdlederen, inden du møder op på et hold. 
Om træningen

Vores træning er delt op i to dele – Sommertræning og vintertræning, som skifter når urene stilles frem og tilbage. Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold.

Om sommeren kører de fleste hold tirsdag og/eller torsdag samt om søndagen. Der er dog også hold der kører mere, og enkelte hold træner mandag og lørdag (fx børnehold og Enduro). Sommertræningen er når vi stiller urene frem og indtil vi stiller dem tilbage igen.

Om vinteren er det ikke alle hold, der har faste træninger i hverdagene, men mange hold kører en eller flere gange efter aftale og flere hold fastholder søndagsturene.

Om vinteren arrangerer klubben en Nightridecup ca. hver anden tirsdag hele vinteren igennem. Typisk har der været op mod 40 deltagende ryttere pr. gang og der er deltagere fra næsten alle klubbens hold. Det er de enkelte klubmedlemmer der laver ruterne, som markeres med reflekser. Nightride er KUN for medlemmer!

Vores klubtræning favner meget bredt og vi sætter en ære i at der er plads til alle niveauer. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk. Klubben drives af frivillighed og alle medlemmer forventes at give et nap med i løbet af året.

Træningstidspunkterne fremgår af kalenderen.

Indmeldelse

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen eller ved at finde det hold, du ønsker at tilmelde dig, og trykke på "Ny rytter".

Har du allerede en Holdsport profil skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.

Ønsker du at blive medlem af flere hold? Snak med din holdleder som kan hjælpe dig med det.

Kontingent

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, night-ride og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.

Kontingentåret løber fra 1. marts til 1. marts (efter generalforsamlingen). Vores kontingent koster i 2020 400 kr/år for voksne og børn over 8 år, og 200 kr/år for børn under 8 år. Kontingentet for 2020 fastsættes og udsendes efter generalforsamlingen i marts. 

Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind.