Klubnyheder

Nytårshilsen

29. marts 2018, 17.23

Kære klubmedlemmer, og gæster på siden.

På denne årets sidste dag, vil jeg lige gøre status og se lidt ind i 2018. 


Først og fremmest tusind tak for et godt år. 2017 har været endnu et godt år i MTBK-Silkeborg. Tusind tak for alt det arbejde der er blevet lagt i at lave træning, løb, teknik, spor og sociale arrangementer. Året har været så fuldt af fede begivenheder, at det ikke kan lade sig gøre at nævne det hele her. Det er bare super fedt at se, hvordan der hele tiden er noget i gang, og at vi hele tiden udvikler os og de ting vi har tradition for at gøre. Tusind tak til alle jer der gør det muligt, og som bruger jeres fritid på at lave fede arrangementer for andre.

2018 tegner også til at blive et spændende år. Vi har med årsmødet i november lagt nogle vigtige trædesten ud, som i den nærmeste fremtid skal til at bære frugt. I 2018 vil vi have to fokusområder, et eksternt og et internt fokus.

Eksternt skal vi fortsætte med at markere os sportsligt både i MTB ligaen og i motionsløbene, men nu også i enduro segmentet med trail-cuppen i september. Vi er også med ved bordet i planlægningen af årets MTB festival på Sletten i maj. Derudover sidder vi også med ved bordet i planlægningen af kommunens nyeste udendørs satsning, Silkeborg Bikepark. Det bliver enormt spændende at deltage i det arbejde, og sætte nye standarder for samarbejdet mellem klub, kommune og private aktører. 

Internt bliver der også travlt i 2018. Med årsmødet fik vi defineret nogle vigtige områder, der skal fokuseres på. 

Vi skal fortsat være en god klub for dem der vil køre stærkt, og som satser på XC løb. Vi skal holde fast i vores rødder og de mange arrangementer vi har tradition for at afvikle. Men årsmødet synliggjorde også, at vi har et arbejde foran os i at udvikle lige så gode tiltag til dem der primært vil køre enduro/trail og dem der gerne vil køre hyggelige ture i skoven med fokus på samværet. 2018 vil derfor være et år hvor vi fokuserer på at skabe gode vilkår for alle tre grupper af ryttere, hvor der er respekt for rødderne og hvor nye spændende tiltag skal søsættes for at tilgodese nye strømninger.  Ud over de nævnte vil også ungdomsafdelingen med både børn og unge være et område der skal arbejdes med i 2018. Vi har nogle gode hold, men der er behov for nye frivillige kræfter på ungdomssiden, da vi har haft mandefald hen over efteråret.

Næste store begivenhed i klubben bliver generalforsamlingen i februar. Her skal vi have nedsat en ny bestyrelse, og vi skal have gjort klar til at sæsonen for alvor starter igen i april. Op til generalforsamlingen vil vi fra bestyrelsen udsende noget information omkring vores tanker for arbejdet i bestyrelsen. Det vil vi gøre for at synliggøre de spændende opgaver man kan få fingrene i, ved at være i eller omkring bestyrelsen. Jeg kan godt love der ikke bliver meget af det der er kedeligt. Det er udviklingsarbejde, udformning af koncepter, motivering af frivillige der kommer til at fylde. 

Så 2018 kan bare komme an, vi er mere end klar og det tegner i den grad til at blive et spændende år med gang i den. 

Godt nytår til jer alle.

Vi ses på sporet. 

KH Formanden


links til de gode ting vi deltager i:

www.mtbliga.dk 

https://www.dgi.dk/mtbfestival

https://www.facebook.com/Trail...

http://mtbvintercup.dk/

https://silkeborgkommune.dk/Bo...Klubnyheder