Klubnyheder

MTBK-Silkeborg donerer 10.000 kr. til sporbygning

29. marts 2018, 17.24


Som MTB rytter har man ikke det privilegie at træningsarealerne allerede ligger klar. De skal bygges fra bunden, og det er hårdt slid og kræver teknik og know-how. 

I Silkeborg er vi så heldige at der har rejst sig et meget stærkt og handekraftig sporbyggerlaug, som i den grad har fat i den lange ende. Ikke alene bygger de sport af høj kvalitet og med stor køreglæde, de er også engagerede på den politiske scene og er med til at forme det miljø vi som MTB ryttere i disse år færdes i - og også her gør de det godt. 

Vi er i MTBK-Silkeborg enormt taknemmelige for det arbejde sporbyggerlauget gør, og de muligheder deres slid giver os i forhold til adgang til vores fælles skove på gode spor. Derfor har vi valgt i år at donere 10.000 kr til sporbyggerlauget. 

Vi donerede pengene til lauget under vores årsmøde, hvor vi samtidig tog bestik af klubbens fremtid og forsøgte at plotte kursen for de næste års arbejde i klubben.

SSSL - tusind tak for jeres arbejde og jeres ihærdige indsats såvel i skovene som i mødelokalerne rundt om hos relevante partnere. 

MVH MTBK-Silkeborg


Klubnyheder