Bliv medlem

Nyt medlem?

Nye medlemmer optages på klubbens introaftener, som er den sidste tirsdag i april-maj og august-september siger vi velkommen til nye medlemmer.

Vi mødes ved Trailcentret kl 18:00

Her bliver I mødt af en af klubbens holdledere som tager jer med på tur og snakker med jer om jeres ønsker og niveau og hjælper jer med, hvilket hold I skal starte på og hvordan I kommer igang.

Da alle vores træninger forgår som ture anbefaler vi at du kan køre mindst 10 km og har afprøvet din cykel på lette mtb spor.

Tilmelding er nødvendig enten ved at trykke Deltager på facebookbegivenheden eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

Husk mtb, hjelm og drikkedunk.

Vi ses!!

Vintersæson

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Da det meste vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen - dvs at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre i mørke med pandelampe.

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.

Husk altid at kontakte holdlederen i god tid, inden du møder op på et hold første gang.

Tilføj overskrift

Jeg er brødtekst. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Det er nemt.

NYE MEDLEMMER, VOKSNE 


Nye medlemmer optages på klubbens introaftener:


Den sidste tirsdag i april-maj og august-september siger vi velkommen til nye medlemmer.


Vi mødes ved Trailcentret.

Her bliver I mødt af en af klubbens holdledere som tager jer med på tur og snakker med jer om jeres ønsker og niveau og hjælper jer med, hvilket hold I skal starte på og hvordan I kommer igang.


Da alle vores træninger forgår som ture anbefaler vi at du kan køre mindst 10 km og har afprøvet din cykel på lette mtb spor.

Tilmelding er nødvendig enten ved at trykke Deltager på facebookbegivenheden eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

Husk mtb, hjelm og drikkedunk.

Vi ses!! 


Tilmelding Facebook: https://www.facebook.com/mtbks...


MTBK Silkeborg har hold til de fleste niveauer. 


I holdoversigten kan du læse om de forskellige hold og træningstider. Du er meget velkommen til at køre med os et par gange inden du melder dig ind. 


Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål.  


Vær opmærksom på at det af og til kan tage et par træninger at finde det helt rigtige hold. Tilpasningen foregår i dialog med dig i forhold til dine ønsker og målsætninger. Vi vil ofte hellere starte dig på et hold, der er lidt for langsomt, da vi har oplevet at det giver en dårlig oplevelse, hvis man starter en træning, der er alt for udfordrende. 


VINTERSÆSON:

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Da det meste vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen - dvs at du er vant til at køre på mountainbikesporene og har prøvet at køre i mørke med pandelampe. 

Kontakt os via kontaktformularen hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang.


Husk altid at kontakte holdlederen i god tid, inden du møder op på et hold første gang. NYE MEDLEMMER, BØRN OG UNGE 

Kidzholdet er for børn og unge fra 7 år og op.

Alle børn og unge er meget velkomne til at komme og se, hvad vi laver til Kidz træning. Vi vil dog gerne, at du kontakter holdlederen inden du møder op til første træning, så vi kan være forberedt på, at du kommer.  

Se mere info under Holdoversigt.

Interesserede i Junior holdet skal ligeledes kontakte holdlederen. Se under Holdoversigt.Om sommeren er der mange træninger i løbet af ugen, mens der i vinteren er færre aktive hold.

Om sommeren kører de fleste hold tirsdag og/eller torsdag samt om søndagen. Der er dog også hold der kører mere, og enkelte hold træner på andre ugedage (eksempelvist børnehold). 

Om vinteren kører nogle hold en reduceret plan og der køres med pandelygter. 


Vores klubtræning favner meget bredt og vi sætter en ære i at der er plads til de fleste niveauer. Fælles for os alle er glæden ved at komme i skoven på brede dæk. Klubben drives af frivillighed og alle medlemmer forventes at give et nap med i løbet af året.

Træningstidspunkterne fremgår af kalenderen.

Når du har været på introdag og valgt at klubben er noget for dig, skal du oprettes som medlem. Nogle oprettes allerede inden de kører med på deres første ture. Dette er praktisk da træningsinformation foregår via holdsport. Efter et par prøvetræninger skal kontingentet dog betales (max 4 uger).

Indmeldelse i klubben finder sted ved at udfylde Indmeldelsesformularen eller ved at finde det hold, du ønsker i Holdoversigten, og trykke på "Tilmelding" øverst.

Har du allerede en Holdsport profil, skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.

Ønsker du at blive medlem af flere hold? Snak med din holdleder som kan hjælpe dig med det eller gå ind på det ønskede hold i Holdoversigten, tryk på "Tilmelding" og log ind med din holdsport profil. Du skal kun være medlem af de hold, du reelt skal træne på.

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, interne cups og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.


Kontingentåret løber fra 1/4 til 1/4 (udsendes efter generalforsamlingen). Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind. Er du indmeldt i marts skal du dog ikke betale nyt kontingent i april. 

Kontingent 2023: 

400 kr/år for voksne og børn