Mini MTB

Velkommen

Velkommen til Mini-MTB.

Vi er en flok familier med børn i alderen ca. 3-7 år, der samles til en løbe- og pedalcykelleg.
Målet med Mini-MTB er at skabe en hyggelig og tryg ramme og et fællesskab der motiverer børnene til at være sammen om at lege og få oplevelser på deres cykler. Mini-MTB foregår torsdage kl. 17-18 i hhv. Virklund og Sejs-Svejbæk. Vi leger på vores cykler og hygger os - nogen gange tager vi måske på tur på sporene eller i Bikeparken.

Virklund
I Virklund vil Mini-MTB i efteråret 2020 (uge 33-41), foregå torsdage kl. 17-18 med udgangspunkt fra Pumptracken ved Virklund Fritidscenter. Mini-MTB i Virklund bliver et tilbud til medlemmer af såvel Mountainbike Klub Silkeborg som foreningen Virklund Outdoor.

Mini-MTB i Virklund vil i 2020 starte op som et tilbud til børn i alderen ca. 3-7 år, som hidtil. Ældre børn er meget velkomne og hvis interessen er til stede, vil vi med forældrehjælp forsøge at lave ture/træning for de lidt større børn.

Sejs-Svejbæk
I Sejs-Svejbæk vil Mini-MTB i efteråret starte med at være torsdage kl. 17-18 i august måned, dvs. fra uge 32, med udgangspunk ved De Små Fisk. Efter august vil vi vurdere hvordan vi fortsætter, da vinteraktiviteterne starter op og vi gerne vil være lidt flere i træner-teamet. Hvis ikke der er grundlag for en fast ugedag efterfølgende vil planlægge gode træninger/ture ad hoc.

Mini-MTB i Sejs-Svejbæk vil i 2020 starte op som et tilbud til børn i alderen ca. 3-7 år for medlemmer af Mountainbike Klub Silkeborg.

Velkommen til cykelleg og hygge.

De bedste hilsner

Trænerteamet
Erik Skovgaard Knudsen (tlf. 2242 3626) vedr. Virklund
Rikke Stjernholm (tlf. 6166 0981) vedr. Sejs-Svejbæk

Kontaktpersoner
File
Erik Skovgaard Knudsen
Træner
22 42 36 26
File
Rikke Stjernholm
Træner
61 66 09 81
Holdaktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder